Sevgililer Günü 14 Şubat 2014
 

 Bu sevgililer gününe özel olarak taahhütler, sürprizler ve ihtiraslar fazlasıyla ön planda olacak.

 

İlişkide verilen sözlerin tutulması ve hatta ciddi sözlerin verilmesi bekleniyor. Bu açıdan belli bir süreyi dolduran ilişkilerde mutlaka taahhüt ve ciddiyet beklentisi ön plana çıkacaktır. Ciddiyetle - aşk ne kadar bağdaşır emin değilim J ama eğer sevgilinizle uzun süreli bir ilişki düşünüyorsanız bu sevgililer gününde O’nu ciddiye aldığınızı göstermeniz gerek. Aksi halde mutlaka bir bedeli olacaktır.  Bu durum aynı zamanda ilişkisini bitirmek isteyenler için bir kolaylık olabilir tabii. İlgilenmezseniz kendiliğinden biter ama öfke ve intikam arzusunun boyutları da bir hayli derin ve yoğun olabilir. Üstelik dolaylı olur, yani daha çetrefilli bir hal alır her şey.

 

Diğer yandan ihtirasla-aşk vurgusunun arttığı bir gündeyiz. Gizli ilişkiler ve derin arzuların çekim gücü ve cazibesi de artıyor. Artık gerisi sizin hayal gücünüze kalmış. Fakat bunların gizli kalması da bir o kadar zor gözüküyor. Yani deşifre olabilir veya sabote edilebilir her şey ona göre dikkatli olun!   

 

Ciddiyetin ve ihtirasın yanı sıra önemsenme ihtiyacının vurgusu artmış. Herkes önemsendiğini, biricik olduğunu mutlaka hissetmek ve bunun sonucunu da görmek istiyor – benden söylemesi! Eğer uzun vadeli planlarınız varsa şimdi beklentileri boşa çıkartmamanızı tavsiye ederim. Aksi halde intikam melekleri derin bir kararlılıkla harekete geçeceklerdir!

 

Sevgi ve aşk dolu olsun aşıklar gününüz.

 

Meltem Ersoy 14 Şubat 2014   

 www.astrolojivebiz.com tüm hakları saklıdır - Tasarım: Hatice Çakmak  |  Uygulama: www.teknoakademi.com